Verslag

KSC. WIELSBEKE blijft in de hoeken zitten waar de klappen vallen. Opnieuw krijgen we niet waar we recht op hebben en moeten we puntenloos terug keren.

Het eerste half uur een leuke op- en afgaande wedstrijd tegen de jonge veulens van K. Beerschot V A U23. Iets over het halfuur een terechte strafschop voor de geel-witten. Charles Noppe zette de 0-1 op het bord. Wat ook de ruststand was na een leuke eerste helft.

In de tweede helft diende, de terugkerende Vanderbeken, zich te onderscheiden wanneer hij knap de bal uit de voeten haalde van een aanstormende spits. Daarop nam KSCW terug het heft in handen. Olivier Luckx, met een knappe individuele actie, maar zijn bal ging via de binnenkant paal terug het veld in. Tien minuten later kon de net ingevallen Jari Dejaegere de score verdubbelen maar de doelman pakte knap. Het bleef opletten voor de thuisploeg die heel gevaarlijk bleef op de counter. Een paar keer kwam KSCW goed weg. Toch bleven de grootste kansen voor de bezoekers maar de bal wou er niet meer in. En zoals altijd, als je het zelf niet afmaakt krijg je het deksel op de neus. Na een foutje in de verdediging kwam de 1-1 tien minuten voor tijd op het bord. Amper 4min later klom de thuisploeg op voorsprong. Wielsbeke zette nog alles op alles maar ook in de laatste minuut wou de bal er net niet in.

KSCW komt daardoor niet weg uit de onderste regionen van het klassement. We blijven echter strijdvaardig. Volgende week zullen we er alles aan doen om samen als team de punten mee te brengen uit Erpe Mere!